Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Partner Construct General SRL se ocupă de repararea şi întreţinere a echipamentelor pentru UTM (document)

ro

28 Jan, 2016 14:35 5539 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Comercială Uzina Termoelectrică Midia Năvodari a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind „Lucrări de întreţinere şi intervenţii accidentale la instalaţiile energetice, cazane energetice, instalaţii de termoficare chimică, recipienţi sub presiune”.

Obiectul contractului se referă la execuţia lucrărilor de reparaţii, întreţinere şi intervenţii accidentale în atelierele societăţii la echipamentele energetice - cazane energetice, recipienţi sub presiune, sisteme sub presiune - subansamble de cazan/schimbătoare de căldură / circuite apă/ abur, echipamente rotative –ventilatoare/pompe, instalaţii cu reactivi chimici, instalaţii de termoficare şi incendiu, pentru asigurarea funcţionarii în condiţii de siguranţă 24 de ore din 24 a UTM SA, societate care lucrează în sistem „cu foc continuu”.

Criteriul de atribuire a acestui contract a fost „preţul cel mai scăzut”. S-a primit o singură ofertă care a şi fost declarată câştigătoare. Este vorba despre societatea SC Partener Construct General SRL, iar valoarea contractului se ridică la 718.201,68 lei.

Ce spune Registrul Comerţului
 
SC Partener Construct  General SRL a fost înregistrată la data de 12.08.2013, având ca principal obiect de activitate „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”, conform Registrului Comerţului. La finalul anului 2013, firma a declarat o cifră de afaceri de 215.160 de lei şi un număr mediu de 26 de salariaţi. Asociaţi în firmă sunt Maria Magdalena Bîlea, de 40 de ani, din Constanţa şi Gabriela Ursu, de 27 de ani, tot din Constanţa.

Maria Magdalena Bîlea mai este asociat şi administrator în Floristarseb SRL, radiată şi asociat în Bîlea Maria-Magdalena Persoană Fizică Autorizată.

Gabriela Ursu mai este asociat şi administrator al Tour Experience SRL, din Constanţa, în funcţiune.

Conform analizei indicatorilor financiari, compania Partener Construct  General SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri, potrivit Vrajitorul.eu.

În secţiunea Documente a acestui articol puteţi analiza anunţul de atribuire a contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii