Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma lui Mirea a câştigat din nou contractul pentru Fashion TV Summer Festival Mamaia 2013

ro

03 May, 2013 09:49 3900 Marime text
 
Primăria Constanţa a anunţat de curând firma care şi-a câştigat dreptul de a se ocupa şi în vara anului 2013 de organizarea evenimentului „Fashion TV Summer Festival Mamaia 2013”. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul instituţiei, în data de 29.04.2013 s-a desfăşurat sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului „Fashion TV Summer Festival Mamaia 2013”. Oferta câştigătoare a acestei sesiuni de selecţie aparţine SC FTV RO SRL, firmă înfiinţată în anul 2007 şi al cărei administrator şi asociat unic este Ion Mirea.
Firma nu este nici pe departe la prima implicare în organizarea acestui eveniment, numele firmei şi cel al lui Mirea fiind legate şi de alte ediţii ale „Fashion TV Summer Festival”, care s-au organizat până acum la Mamaia.
În decursul timpului, numele lui Ion Mirea a fost asociat atât altor societăţi, precum Autentic Art SRL şi FashionTV Ro SRL, cât şi rechizitoriului dosarului „Prostituate de lux”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii