Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, a cerut intrarea în insolvenţă

ro

11 May, 2016 10:19 1711 Marime text
Firma Hexi Pharma a fost în ultimele săptămâni în centrului unui scandal de proporții legat de dezinfectanții din spitale. Pe lângă atâtea controale, material de presă incriminatoare, dezvăluiri de tot felul, există informații potrivit cărora compania Hexi Pharma ar fi cerut intrarea în insolvenţă.

Reprezentanții Hexi Pharma au înregistrat, ieri, la Tribunalul Bucureşti o cerere de intrare în insolvenţă. Potrivit portalului instanțelor, acțiunea a fost depusă marți la tribunal și are ca materie "falimentul" și ca obiect "cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014".
 
Legea nr. 85/2014 se referă la procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență. Primul termen al procesului a fost stabilit pe 17 mai.
 
Vă amintim că patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat ieri la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul dezinfectanților din spitale. Urmărirea penală a fost începută pentru faptă, respectiv infracțiunile de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse.
 
Hexi Pharma a fost înfințată în 1994 și are ca domeniu de activitate fabricarea preparatelor farmaceutice. Alexandru Dan Condrea este asociat cu 93,7% din acțiuni.
 
Potrivit vrajitorul.eu, compania a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 18,9 milioane de lei și un profit net de 1,8 milioane de lei, şi are 45 de angajați.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii