Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Antrefrig nu are nicio legătură cu percheziţiile de astăzi!

ro

24 Feb, 2016 16:21 1779 Marime text
 
În această dimineaţă, peste 50 de percheziții s-au desfăşurat în București și șapte județe. Au fost vizate firme din domeniul industriei alimentare. Din primele informații vehiculate pe surse, era vorba și despre un distribuitor de carne din România, adică Antrefrig. De acolo urmau să fie ridicate acte contabile.

Cum informațiile au zburat cu viteza gândului, firma ce se ocupă de comercializarea pateului Antrefrig a reacționat imediat și a trimis presei precizări.
 
”Pateul Antrefrig, deținut de compania Hame România și reprezentat în comunicare de porcușorul albastru, deja celebru în reclamele TV și comunitățile online, nu are nicio legătură cu controalele efectuate de autorități astăzi, 24 februarie 2016, în București și județele Ilfov, Arad, Alba, Mureș, Dâmbovița, Botoșani și Prahova. Nu există nicio asociere între marca noastră, ANTREFRIG, și acest dosar. La mijloc este o confuzie cauzată de numele altor societăți, înregistrate la Registrul Comerțului, nume care includ cuvântul ANTREFRIG.
  
În consecință, vă rugăm să rectificați știrea publicată și să eliminați mențiunea brandului nostru din texte, imagini și spoturi. De asemenea, vă rugăm să prezentați știrea nominalizând exact distribuitorul de carne din România la care faceți referire, prin elementele sale de identificare prevăzute de lege, respectiv prin denumirea exactă de la Registrul Comerțului a acestei societăți, logo sau alte elemente de brand”.


Date fiind aceste precizări, este evident că firma Antefrig nu este cea vizată de perchezițiile oamenilor legii. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii