Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finanțările nerambursabile ale Primăriei Constanța, în dezbatere publică

ro

19 Feb, 2016 14:30 1339 Marime text
 
La Primăria Constanța va avea loc o dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte, programe şi acţiuni de interes general, din domenii culturale, sportive sau pentru alte categorii, finanțate din bugetul municipiului Constanţa
 
În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţă decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Constanţa organizează vineri (26 februarie), ora 12.00, în sala Remus Opreanu a Consiliului Judeţean Constanţa, dezbaterea publică cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte, programe şi acţiuni de interes general, din domenii culturale, sportive sau pentru alte categorii, finanţate din bugetul municipiului Constanţa.
 
Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primăria-constanţa.ro , la rubrica Transparenţă decizională/Informare şi consultare. Fiecare participant, la intrarea în sala de şedinţe, se va înscrie pe lista de persoane prezente şi, după caz, la luarea de cuvânt. Luarea cuvântului va avea loc în ordinea înscrierii. Timpul alocat luării cuvântului va fi de trei minute.
 
Potrivit prevederilor art. 7 alin (10) lit. b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţii solicitanţii înscrişi au luat cuvântul cu referire concretă la proiectul de act normativ în discuţie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii