Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul „Youth", cu Mădălina Ghenea, nominalizat la Premiile Cesar

ro

27 Jan, 2016 23:50 2380 Marime text
Lungmetrajele „Son of Saul", în care joacă actorul român Levente Molnar, și „Youth", din a cărui distribuție face parte și fotomodelul Mădălina Ghenea, se numără printre cele șapte pelicule nominalizate, astăzi, la Premiul Cesar, la categoria „Cel mai bun film străin".
 
Celelalte nominalizări la această categorie sunt „Je suis mort mais j'ai des amis", de Guillaume Malandrin și Stephane Malandrin, „Le tout nouveau testament", al lui Jaco van Dormael, „Taxi Teheran", al iranianului Jafar Panahi, și „Mia Madre", a italianului Nanni Moretti. La acestea se adaugă „Birdman", al mexicanului Alejandro Gonzalez Inarritu, care a primit patru Oscaruri anul trecut și candidează la Cesar în 2016 întrucât premiera sa în Franța a avut loc în 2015.
 
Sursa foto: a1.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Warrior 28 Jan, 2016 06:54 Hai sa fim seriosi. Care rol al Madalinei Ghenea? Inafara faptului ca si-a aratat 'formele' de salivau cei doi actori cu roluri principale, nu-mi amintesc ca 'a noastra' sa fi avut vreo replica! Ce naiba, de unde si pana unde Ghenea actrita!