Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul cu care o tânără din Costineşti cheamă la proteste împotriva gazelor de şist

ro

29 Sep, 2013 01:32 3369 Marime text
"Am avut o ţară." Este mesajul emoţionant al filmului "Dobrogea, Dragostea mea şi blestemul de pe Wall Street", scris de un locuitor din Costineşti ca protest împotriva exploatării gazelor de şist.
Pelicula a fost prezentată în cadrul Festivalului de film ecologist de la Băile Felix, iar autorul şi protagoniştii săi au participat, vineri seară, la o ediţie specială a emisiunii Jocuri de putere, alături de opozanţii exploatării gazelor de şist din celelalte zone ale ţării.
Sursa text şi foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 30 Oct, 2013 23:26 Sa ne unim si noi ca sa ne pazeasca si Dumnezeu de criminalii si tradatorii neamului nostru
  • maria 29 Sep, 2013 11:11 Am fost prrofund impresionata pana la lacrimi ,de curajul si gandirea profunda a acestei fetite . Chiar daca nu fac parte din ONG -uri ecologiste , am luat pozitie si am participat la mai multe manifestatii impotriva gazelor de sist . Constat cu durere ca suntem mult prea putini . De fiecare data am fost apostrofati de trecatori fie ca primim bani ,fie ca nu avem ce face acasa . Indiferenta si comoditatea ne-a adus unde suntem ! Fac apel la toti oamenii care iubesc aceasta tara sa ni se alature sa aparam ceea ce D-zeu ne-a oferit cu generozitate : VIATA si NATURA ,pentru copii ,nepotii si stranepotii nostri. Multumesc ziarului de Cta ca are curajul si demnitatea de a prezenta stirile legate de acest subiect pe care unele editoriale il considera TABUU