Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul complet Cum a decurs meciul dintre Mircea Badea şi motociclistul Emi Teodor (video)

ro

08 Nov, 2014 02:06 4306 Marime text
După patru minute şi 53 de secunde, în a doua rundă de box thailandez, Emi Teodor, motociclistul provocat de Mircea Badea la bătaie, a încheiat meciul cu o serie de pumni în faţa lui Mircea Badea şi un genunchi în plex, scrie evenimentul zilei în ediţia on line de astăzi.

Meciul de Muay Thai, adică box thailandez, a avut loc aseară, începând cu ora 20.30, în sala de sport a Şcolii 195, din cartierul Titan, din Capitală.
La “gala de bătaie” au participat circa 300 de persoane, în marea lor majoritate sportivi de arte marţiale şi prieteni de-ai lui Emi Teodor şi câteva zeci de fani de-ai lui Mircea Badea.
Înfruntarea dintre cei doi preopinenţi a fost găzduită de Federaţia Română de Kempo (n.r. – arte marţiale combinate, MMA), prin persoana preşedintelui Amato Zaharia.

Înainte de meci Amatto Zaharia a explicat regulile jocului: “Vor fi trei reprize a câte trei minute Sunt permise loviturile cu pumnii, coatele şi picioarele, interzise fiind loviturile cu capul sau <>, aruncările şi loviturile pe la spate”.
Printre “VIP”-urile prezente la “eveniment” s-au numărat Luis Lazarus, Adrian Ursu, Florin Chilian şi Dan Capatos, ultimii trei susţinătorii lui Mircea Badea. Motocilclistul a venit încă de la ora şapte la vestiar, iar Mircea Badea doar pe la opt fără 20 de minute, însoţit de o gaşcă gălăgioasă, mai scrie evz.ro.

Arbitraţi de o femeie

Adversarii au intrat în ring echipaţi cu cotiere, tibiere, apărători pentru testicule, mănuşi de box şi proteze de protecţie. Arbitrul a fost o femeie Sanda Zaharia, arbitru internaţional de kempo. Meciul a început cu 40 de minute întârziere faţă de ora fixată şi, înainte de start, Amatto Zaharia a rugat publicul să se manifeste doar prin aplauze şi nu prin huiduieli, ceea ce s-a şi întâmplat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii