Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiicele lui Dan Voiculescu au aprobat modificări în acţionariatul firmei Open Media Network SRL

ro

15 Sep, 2014 11:27 5480 Marime text
În cadrul Adunării Generale a Open Media Network SRL din data de 26 iunie, asociaţii Camelia-Rodia Voiculescu şi Corina-Mirela Voiculescu au decis cesionarea de către asociatul Camelia-Rodia Voiculescu către asociatul Corina-Mirela Voiculescu a unui număr de 19 părţi sociale, reprezentând 47,5% din capitalul social al societăţii, la valoarea lor nominală de 10 lei/parte socială, respectiv valoarea totală de 190 de lei.
Ca urmare a cesiunii sus menţionate, participarea asociaţilor la capitalul social va fi următoarea:
Camelia-Rodia Voiculescu va deţine o parte socială, având valoarea de 10 lei, reprezentând 2,5% din capitalul social al societăţii
Corina-Mihaela Voiculescu va deţine 39 de părţi sociale, a 10 lei fiecare, în valoare totală de 390 de lei, reprezentând 97,5% din capitalul social al societăţii.
În aceeaşi adunare s-a decis schimbarea domeniului principal de activitate al societăţii din activităţi ale centrelor de intermediere telefonică în comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine.
De asemenea, a fost aprobată modificarea activităţii principale a societăţii din activităţi ale centrelor de intermediere telefonică în comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Potrivit Registrului Comerţului, SC Open Media Network SRL are sediul în Bucureşti, sectorul 1, Bulevardul Ficusului numărul 44 A, corpul A, etaj 4.

Deciziile luate în Adunarea Generală a Open Media Network SRL au fost publicate în Monitorul Oficial în data de 12 septembrie.

sursă foto: pentruea.md
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii