Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica unui politician a murit la numai 18 ani

ro

04 Aug, 2015 23:56 1836 Marime text
Mihaela Biriș, în vârstă de 18 ani, fiica lui Gavril Biriș, fost consilier județean PSD și om de afaceri din Șimleu Silvaniei, și-a pierdut viața ieri dimineață într-un grav accident rutier, scrie graiulsalajului.ro.
Victima se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului Dacia Logan care s-a lovit de un cap de pod într-o curbă periculoasă, potrivit dcnews.ro. În autoturismul înmatriculat în Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, se mai aflau încă două tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, și Olivia Drăgan, de 18 ani. Mihaela Biriș a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță, care a încercat rsuscitarea victimei timp de o oră. Avea grave leziuni la cap, politraumatisme și artere rupte.
Inspectoratul de Poliție Județean informează că accidentul s-a produs din cauză că șoferul a adormit la volan, a patruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


sursa foto: dcnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii