Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica lui Nat "King" Cole a murit! (video)

ro

01 Jan, 2016 20:07 2811 Marime text
 
Natalie Cole, fata celebrului cântăreț de jazz Nat "King" Cole, a murit. The Guardian scrie că ea avea 65 de ani.
 
Maureen O'Connor, o apropiată a cântăreței, a declarat că decesul s-a produs aseară. Ea nu a precizat însă din ce cauză a murit vedeta. Cei de la The Guardian amintesc că Natalie a avut, în trecut, probleme cu drogurile și hepatita, iar în 2009 a suferit un transplant de rinichi.
 
Albumul cântăreței din 1991, ”Unforgettable... With Love”, conținea remixuri ale celor mai celebre piese ale tatălui său. Albumul s-a vândut în 14 milioane de exemplare și a câștigat șase premii Grammy.
 
Reporterii de la The Guardian promit că vor reveni cu detalii. 

Cole, fiica legendarului cântăreţ Nat King Cole, a vorbit despre dependenţa ei de cocaină, heroină şi alcool în autobiografia pe care a publicat-o în 2000, "Angel on My Shoulder". Artista, al cărei tată a murit de cancer pulmonar când ea avea doar 15 ani, a reuşit să scape de dependenţa de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, în 1980.
 
Natalie Cole a câştigat opt premii Grammy pe parcursul carierei sale de 30 de ani în jazz, pop şi R&B. Cele mai cunoscute albume ale artistei sunt "Everlasting" şi "Unforgettable...With Love", de care vă spuneam, alcum ce conţine o piesă în duet cu tatăl ei, realizată cu ajutorul tehnologiei electronice.

Sursa foto: wclk.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii