Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica liderului UDMR Marko Bela a fost tâlhărită, bătută şi violată

ro

02 Aug, 2015 16:29 3267 Marime text
Eszter Marko, fiica fostului vicepremier UDMR Marko Bela, a fost tâlhărită, bătută şi violată. Nu s-a întâmplat acum, ci în 2005, atunci când tânăra avea 23 de ani. Potrivit Antena3, ea a fost aşteptată seara, undeva prin centrul Bucureştiului, de doi tineri. Eszter cobora din maşină pentru a intra în blocul în care locuieşte atunci când a fost răpită. Iniţial, cei doi i-au cerut doar poşeta, fiind clar că vor să o jefuiască, însă apoi au azvîrlit-o în bancheta din spate a maşinii. Tînăra a fost sechestrată o oră, timp în care maşină rula prin cartierul bucureştean Floreasca. Pe drum, Eszter le-a promis bani, ba chiar le-a şi dat codul de card şi telefonul. Cînd au ajuns în zona străzii Barbu Văcărescu, unul dintre ei a violat-o pe femeie. Apoi au abandonat-o într-o stație de tramvai. Victima a ajuns la Secţia 6 Poliţie şi a depus plângere. Cei doi însă s-au oprit la un bancomat şi au scos de pe card 7 milioane de lei, abandonînd ulterior maşină.
Cu ajutorul SRI, primul identificat și localizat a fost George Burcea. Le-a fost de folos sereiștilor semnalul telefonului mobil furat de la Eszter. Între timp, cu ajutorul amprentei, a fost identificat şi al doilea agresor, Gheorghe Ceauş.
În maşină s-au găsit urme biologice, probe ce au fost trimise la laborator pentru a fi comparate cu probele recoltate de la arestaţi. Eszter Marko a depus plîngere pentru tâlhărire şi lipsire abuzivă de libertate, nu şi pentru viol.


sursa foto: wowbiz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii