Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiecare durere pe limba ei piere Între două fulgere, două tunete şi lacrimi multe, găsim de multe ori puterea de a merge mai departe (galerie foto)

ro

23 Jun, 2016 10:39 2958 Marime text
Furtunile inimii sunt trecătoare, dar răscolesc în noi fiecare cotlon al sufletului. Între două fulgere, două tunete şi ploaie multă, găsim de multe ori puterea de a merge mai departe, deşi lacrimi de cristal se scurg încetişor pe obraji. Și durerea face parte din viață. Dacă nu am fi când și când triști, probabil că nu am aprecia cu tot sufletul bucuriile.

Cînd ne copleşeşte însă durerea, suntem cel mai aproape de noi, de Divinitate... Suntem neliniştiţi... Oare de ce totuşi ne este teamă de moarte? Astăzi este Ziua Internaţională a Văduvelor. Nu degeaba se spune că durerea este soarta celor vii. Ea este un şarpe care se strecoară printre toate piedicile şi ne găseşte întotdeauna. 

Durerile oamenilor ar fi mai mici dacă ei nu s-ar ocupa cu un atât de mare zel al închipuirii de amintirea relelor trecute și ar îndura un prezent nepăsător, spunea Johann Wolfgang von Goethe.  Am ales câteva fotografii sugestive care ilustrează mai bine slăbiciunile noastre, durerile, neputinţele. Cu siguranţă vă vor înmuia inimile, dar avem nevoie când şi când şi de astfel de momente, nu-i așa?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii