Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiare și bucăți de beton pun în pericol viața copiilor. Ce a rămas în urma demolării locurilor de joacă din Constanța (galerie foto)

ro

14 Oct, 2017 13:06 2036 Marime text
Nemulțumirile în ceea ce privește locurile de joacă din municipiul Constanța continuă. După ce primăria a demolat locurile de joacă care puneau în pericol copiii, în urma lor au rămas fiare în pământ, care ar putea produce accidente grave.

O postare pe Facebook a provocat din nou revoltă în rândul părinților. Imaginile surprinse arată cum, în urma demolărilor, au rămas fiare și bucăți de beton, periculoase pentru cei mici.


”Așa consideră Primăria Constanța că a rezolvat problema locurilor de joacă periculoase din oraș. Imaginile vorbesc de la sine. Acestea sunt făcute azi în locul de joacă din zona Spitalului Județean”, este mesajul postat alături de imaginile concludente.


Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, în cadrul conferinței de ieri, că nu sunt gata licitațiile pentru noile locuri de joaca și nu poate oferi un termen până la care în municipiu vor fi montate cele noi.

Sursă foto: Facebook/ Locuri de joacă Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii