Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Tineretului, Sportului, Culturii Turce şi Tătare, la Constanţa

ro

15 May, 2013 15:32 1501 Marime text
În perioada 19-30 mai se desfăşoară la Constanţa cea de a -V-a ediţie a Festivalului Tineretului, Sportului, Culturii Turce şi Tătare. Evenimentul este organizat de Uniunea Democrată Turcă din România şi Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România având ca parteneri Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci „Dobrogea”.


Evenimentul se înscrie în seria de manifestări menite să promoveze zestrea etnoculturală a comunităţilor turcă şi tătară din Dobrogea precum şi a schimbului de valori culturale dintre România şi Republica Turcia. În cadrul festivalului va avea loc şi un târg de binefacere în care organizatorii vor avea ca parteneri:Instituţia Prefectului, Judeţul Constanţa, Consulatul General al Republicii Populare Chineze şi Consulatul General al Federaţiei Ruse.

Programul manifestărilor culturale şi sportive care se vor desfăşura în perioada 19-30 mai şi detalii despre acestea vor fi prezentate în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc joi, 16 mai, orele 11.00, la sediul Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa. La conferinţa de presă vor participa:consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Füsun Aramaz, reprezentanţi ai UDTR, UDTTMR şi TIAD.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii