Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festival de zmeie, pe plaja H2O din Mamaia

ro

24 Apr, 2012 12:16 1797 Marime text

Între 28 aprilie şi 1 mai, pe plaja H2O din Mamaia, va avea loc primul festival de zmeie din România. În cadrul festivalului, care are doua secţiuni: public general şi profesionişti, cei care se vor afla la mare vor avea parte de un cer multicolor şi de un prilej excelent de distracţie.

BLACK SEA KITE FESTIVAL, a cărui prima ediţie este în 2012, doreşte să devină o tradiţie anuală de 1 Mai, astfel încât familiile cu copii, pasionaţii de zbor, amatorii de amuzament ca în copilărie să poată petrece timp împreună într-una dintre cele mai la îndemână distracţii: înălţatul de zmeie.

Pentru public, vor fi organizate ateliere de construit şi pictat zmeie de diverse forme şi dimensiuni, atât pentru copii cât şi pentru adulti. Pe plajă vor avea loc concursuri cu premii organizate de către sponsori, vor fi clovni, muzică, etc. Profesioniştii acestei prime ediţii vin din: Bali, germania, Austria, Anglia, Danemarca, Olanda şi vor înălţa pentru public zmeie speciale, de diferite mărimi, forme şi design-uri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii