Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Feribot italian în flăcări Un român s-ar afla la bordul navei

ro

28 Dec, 2014 10:51 1669 Marime text
Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţa la bordul unui feribot italian, aflat într-o zonă cu condiţii meteorologice nefavorabile în largul Greciei, în marea Ionică iar o operaţiune de salvare este în curs pentru evacuarea celor 466 de persoane de pe ambarcaţiune, a anunţat Paza de Coastă elenă, relatează AFP.

Feribotul "Norman Atlantic" a plecat din portul grec Patras duminică dimineaţa, la ora locală 5.30 (5.30, ora României), către portul italian Ancona, şi a emis un semnal de ajutor în timp ce se afla la 33 de mile maritime (aproximativ 61 de kilometri) de insuliţa greacă Othonoi, potrivit Mediafax.

UPDATE ora 14.50
Potrivit ultimelor informații, flăcările care au cuprins feribotul italian nu mai pot fi stpânite. Un român s-ar afla la bordul navei la momentul izbucnirii incendiului potrivit România Tv. Un cetatean roman s-ar fi aflat pe nava la bordul căreia s-a declanşat un incendiu, informația nu a fost însă confirmată deocamdată de Ministerul de Externe. Vasul este cuprins de flăcări, iar autoritățile se tem că aestea nu vor putea fi stinse.

Operaţiunile de salvare se află în desfăşurare. Se intervine cu forte grecesti si italiene.

Despre accidentul din largul Greciei puteți citi mai multe detalii și aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii