Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fenechiu s-a comportat "ireproşabil" şi a primit învoire pentru 24 de ore

ro

24 Dec, 2015 16:17 1812 Marime text
 
Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu va fi eliberat din închişoare de Crăciun. El a primit o învoire de 24 de ore pentru a putea fi în sânul familiei sale de sărbători, pentru că s-ar fi purtat "ireproşabil", după cum spun mai-marii închisorii. Acesta a beneficiat de învoire alături de alţi 32 de deţinuţi, care au fost eliberaţi tot pentru bună purtare în puşcărie.
 
Vă amintim că fostul ministru a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în ianuarie 2014. Relu Fenechiu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iunie 2012, în dosarul "Transformatorul", fiind acuzat că prin firmele sale a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere si Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituţiei.
 
Relu Fenechiu a fost membru al PNL timp de 18 ani şi se afla la al treilea mandat de deputat în momentul condamnării. De asemenea, el a fost ministru al Transporturilor timp de şapte luni, până în iulie 2013, când s-a retras din această funcţie ca urmare a condamnării în primă instanţă în dosarul Transformatorul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii