Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fenechiu M-am întâlnit cu premierul şi i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor

ro

14 Jul, 2013 16:47 1488 Marime text

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a precizat că s-a întâlnit sâmbătă cu premierul Victor Ponta pentru "a-i preda" mandatul de la Ministerul Transporturilor.

"M-am întâlnit cu premierul şi i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor", a spus Fenechiu într-un interviu pentru Gândul.

Fostul ministru al Transporturilor a declarat că l-a sunat vineri pe premierul Ponta pentru a-şi prezenta demisia de la minister, dar că nu există un document oficial depus la Guvern. Acesta a explicat că iniţial convenise să-şi dea demisia sâmbătă, dar după ce a văzut "spectacolul televizat" l-a sunat pe premier şi l-a anunţat că demisionează.

Fenechiu a fost întrebat dacă în cazul său a fost vorba despre o demisie prin telefon sau a fost revocat. "Atât timp cât eu eram într-un colţ de ţară, iar premierul era în alt colţ de ţară nu puteam să îmi prezint demisia decât telefonic. Dincolo de toate, procedura constituţională este revocarea", a spus el.

Fostul ministru a menţionat, la întrebarea dacă există o demisie scrisă depusă la minister, că "nu există o hârtie făcută".

"Trebuie spus că mi-am prezentat demisia în faţa premierului, prin telefon, vineri. (...) Şi dacă avea documentul tot trebuia să mă revoce. Nu există procedura de acceptare a demisiei în Constituţiei. Există procedura de revocare", a mai spus el.

sursa: mediafax.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii