Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie urmărită internaţional pentru trafic de persoane și proxenetism, reţinută de poliţişti

ro

29 Nov, 2017 13:43 1886 Marime text
Polițiștii din Olt au depistat o femeie din Caracal, urmărită internațional de autoritățile italiene pentru trafic de persoane și proxenetism, fapte care ar fi fost comise în orașul Mantova - Italia.

Ieri, 28 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - Inspectoratul de Poliție Județean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, emis pe numele unei femei, de 32 de ani, din Caracal.

Autoritățile judiciare italiene au dat persoana în cauză în urmărire internațională pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, fapte care ar fi fost comise în orașul Mantova - Italia.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind dispusă reținerea acesteia, pentru 24 de ore.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de astăzi, femeia va fi prezentată magistraților Curții de Apel Craiova, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Italia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii