Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Femeia rănită în urma exploziei unui aparat de cafea a murit

ro

03 Oct, 2016 18:46 2265 Marime text
O femeie din municipiul Vaslui, vânzătoare la un magazin alimentar, a fost mutilată, având șanse reduse de supraviețuire, după ce aparatul de cafea din incinta unității i-a explodat în față, chiar în această după-amiază.
 
De asemenea, în urma exploziei a fost rănită și o clientă din magazin, care a fost transportată cu multiple plăgi tăiate, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
 
'Explozia a fost atât de puternică, încât femeii i-au fost smulse, efectiv, părți din corp. Se fac eforturi pentru a o salva, dar șansele de supraviețuire sunt minime. Cealaltă victimă este stabilă. Din cauza suflului puternic al exploziei, geamurile s-au spart și i-au provocat mai multe leziuni', a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.
 
Femeia rănită grav avea magazinul în curtea locuinței. Ea are doi copii, în vârstă de 5 ani, respectiv 15 ani, iar soțul său este plecat la muncă în străinătate. Vecinii femeii, care au apelat numărul de urgență 112, susțin că ambulanța a venit foarte târziu, după ce operatorul cu care au intrat în legătură a pus foarte multe întrebări la telefon și a trimis cu întârziere o salvare.
 
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații Situații de Urgență au declarat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

UPDATE:
Femeia grav rănită în urma exploziei unui aparat de cafea a murit în această seară, la spital, în pofida eforturilor medicilor de a-i salva viaţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii