Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Store îl atenţionează pe liderul PSD Mihail Kogălniceanu, Valer Mureşan - „Dacă nu se conformează, adio PSD!“

ro

23 Oct, 2015 11:08 2914 Marime text
 
Fiind deja cunoscute contrele care există în consiliul Local de la Mihail Kogălniceanu între primarul Ancuţa Belu şi fostul primar, Valer Mureşan, lider al Organizaţiei Locale a PSD, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a ţinut să îl atenţioneze pe acesta. 
 Felix Stroe a declarat că  nu este  nu mai vrea să aibă „ghiţă contra“ în partid. „Nu este bine ca PSD să aibă toti primarii, CJC, conducerea tuturor deconcentratelor. Nu mai vreau să avem Ghiţă contra. Cine nu înţelege va fi dat afară din partid“, a explicat Felix Stroe. El a dat asfel exemplul fostului primar al comunei Mihail Kogălniceanu, Valer Mureşan, cu care a discutat pentru a nu mai pune beţe în roate actualului primar, Ancuţa Belu. „Dacă nu se conformează, adio PSD!“. Streo a recunoscut că fostul primar PSD al comunei, Valer Iosif Mureşan, prin ceea ce face „îi pedepseşte pe locuitori, nu pe actualul primar PNL Ancuţa Belu“ şi asta pentru că este de notorietate faptul că aleşii PSD resping în şedinţa de cosniliu aproape toate proiectele de hotărâre iniţiate de primar.

Citeşte şi: 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Unul 23 Oct, 2015 13:20 Asa este! Muresan se crede buricul comunei! Toata gasca psd( Umi-cap de porc, Notta-seful escrocilor si betivul Muresan) urmaresc doar interesele personale de imbogatire!Doi consilieri de-ai lor si-au dat demisia, satui de jignirile si hotiile acestora!