Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federaţia Sindicatelor din Penitenciare, scrisoare dură către Tudose - "Mii de beneficiari ai graţierii mascate. Câţi sunt violatori şi pedofili?"

ro

11 Jan, 2018 08:26 1685 Marime text
Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a transmis printr-un comunicat nemulţumirea şi indignarea faţă de legile justiţiei, trăgândul-l la răspundere pe prim-ministrul României, Mihai Tudose.

Redăm mai jos textul integral:

"Se vor fi dus sa-i caute pe amicii detinutilor!? Aia ingrijorati de conditii de detentie. Ii stiti! Ii vedeam zilnic miorlaind pe la televiziuni si pe internet. Dar, intre timp, s-a rezolvat si, cum mai sunt rezolvari (a se citi legi pentru gratificarea infractorilor) in curs, s-a facut liniste.

Brusc si amnezic, prim-ministrul Romaniei vorbeste de pedepse cu moartea, e drept ca si asta e o forma care in cele din urma evita puscaria, iar fosti puscariasi se exprima cu privire la caznele la care-o sa fie supus un oarecare viitor detinut.
Ca sa vezi!? Niciun talkshow lacrimos in apararea omului-infractor!? Nicio strafulgerare a relativitatii vinovatiei intr-un sistem al justitiei umane, uneori imperfecta!?
Chiar nu-si mai aminteste nimeni despre ceilalti, exact ca sub-umanul despre care discutam zilele astea, iertati prin lege, asa ca sa intre la numar si prietenii politicieni si oameni de afaceri cu statul!?

Opinia publica, mare consumatoare de smiorcaieli ipocrite, n-are nicio zbatere se pare ca mult mai multi cetateni infractori, cu fapte la fel de reprobabile, au fost iertati politic, vor face alte victime si se vor intoarce in puscarie.
Sunt aproape 4.000 de beneficiari ai gratierii mascate, conform Administratiei penitenciarelor! Cati sunt violatori si pedofili? Cati vor viola din nou si se vor intoarce in penitenciar? Cate victime vor face?

Aveti idee domnule prim-ministru!? Aveti idee domnule ministru al Justitiei!? Sa fie cel putin 200 de infractiuni sexuale pe care le-ati recompensat de curând cu libertate anticipata!? Sau, stiu ca veti fi surprins, sa fie chiar mai multi? Dar, talharii!? Dar, criminalii!? Dar, corupti!? Dar, ceilalti!?

PS. Acest pedofil va beneficia de o reducere cu 1/5 a viitoarei pedepse pentru ca avem in vigoare o lege adoptata de Parlamentul Romaniei la propunerea Guvernului Romaniei prin ministrul Justitiei. Conteaza!?"

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii