Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federația Română de Handbal își exprimă dezamăgirea față de decizia IHF

ro

23 Dec, 2015 23:19 1718 Marime text
 
Astăzi, Federația Română de Handbal a luat o poziție oficială față de decizia Federației Internaționale de Handbal (IHF).
 
Asta dup ce IHF a acordat Danemarcei dreptul de a organiza turneul preolimpic la care vor participa echipele din România, Danemarca, Muntenegru și Uruguay.
 
„Federația Română de Handbal își exprimă dezamăgirea față de decizia Federației Internaționale de Handbal privind alegerea țării care va organiza Turneul de Calificare la Jocurile Olimpice din 2016, grupa a II-a. FRH consideră că România avea cel mai bun dosar pentru această candidatură, îndeplinind cu prisosință toate condițiile necesare organizării unui astfel de turneu, conform regulamentelor IHF”, potrivit unui comunicat dat publicității de forul național.
 
Federația de la noi din țară susține că  performanțele sportive ale lotului național de senioare al României la finalul Campionatului Mondial din Danemarca, clasarea pe locul al treilea, țara noastră ar fi fost îndreptățită să primească candidatura.
 
„Suntem surprinși de faptul ca niciuna dintre țările clasate pe locurile doi, trei și patru la Campionatul Mondial nu au primit acest drept, organizarea fiind acordată unor țări cu performanțe sportive inferioare. Federația Română de Handbal își exprimă astfel public nemulțumirea față de decizia Comitetului Executiv al IHF”, se mai arată în comunicat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii