Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a remizat cu Poli Iaşi în Liga 1

ro

20 Aug, 2016 09:28 1637 Marime text
Partida disputată, aseară, pe terenul celor de la CSM Poli Iaşi, le-a adus un scor bun elevilor lui Gheorghe Hagi.  FC Viitorul a obţinut un rezultat de egalitate, în deplasare, cu CSM Poli Iaşi.

Echipa de la Ovidiu a avut mai multe ocazii de a deschide scorul în prima repriză a meciului, însă le-a ratat pe toate. Prima oportunitate i-a aparţinut lui Răzvan Marin, în minutul 10, care însă a şutat în afara careului, şi în ciuda faptului că mingea a fost deviată de un adversar, Grahovac a reținut. Tot în minutul 10 Cristea le-a emoţii constănţenilor, trimiţând în faţa porţii lui Alexandru Buzbuchi, însă Piccioni nu a ajuns la întâlnirea cu balonul.

A doua ocazie a constănţenilor de la FC Viitorul a venit în minutul 21, prin Ganea, care a trimis la marginea careului pentru Chiţu, acesta a trecut de adversar, însă nu a reuşit şi să înscrie în poarta lui Grahovac.

Repriza întâi s-a încheiat după un minut de prelungiri, fără ca vreuna dintre echipe să fi deschis scorul.

Repriza secundă a început în forţă cu o ocazie uriaşă pentru CSM Poli Iaşi. Bole a trimis în careu pentru Cristea, în minutul 49, iar acesta a reluat în transversal porţii lui Buzbuchi.

Nici elevii lui Hagi nu s-au lăsat mai prejos, iar în minutul 53, Purece a şutat puternic de la marginea careului milimetric pe lângă poarta lui Grahovac. Cinci minute mai târziu, Răzvan Marin a centrat ideal în careu pentru Chiţu, care a reluat din voleu, însă portarul ieşenilor a respins. Şansă mare de gol pentru Viitorul şi în minutul 68, când Cioablă a preluat mingea în careul gazdelor şi a şutat puternic, însă, din nou goalkeeperul ieşenilor a reuşit să apere. În minutul 88, Benzar a revenit pe poartă cu un şut excelent de la 30 de metri, însă Grahovac a respins cu o intervenţie de zile mari.

Partida s-a încheiat după 3 minute de prelungiri cu scor 0-0.
 
Cartonașe galbene: Bole 36, Țigănașu 62, Cristea 72, Mitic 75 / Vînă 35, Casap 71, Cioablă 90+3.
Echipele:

CSM Politehnica Iași (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu – Bole, Mitic, V. Gheorghe (79 Ciucur), Ștefănescu (66 Târșă) – Piccioni (66 D. Roman) – A. Cristea.
Rezerve: Caparco – Sato, Ciucă, Martin.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi – Benzar, Țîru, Boli, Ganea – R. Marin, Nedelcu, Purece (79 Filip) – Vînă (46 Casap), Chițu (57 Cioablă), Nimely.
Rezerve: Rîmniceanu – S. Rădoi, Brandan, Carp.

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) – Valentin Avram (București), Dragoș Iliescu (Craiova); rezervă: Viorel Cojocaru (Galați).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii