Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins FC Minsk cu 5-1 în retur

ro

21 Oct, 2015 20:35 1089 Marime text
 
Campioana României la Under 19, FC Viitorul, a susținut, în această seară, meciul retur din turul I al Ligii Campionilor pentru Tineret, competiție cunoscută sub denumirea de Youth League.
 
După scorul de 2-2 în urmă cu trei săptămâni pe terenul bieloruşilor de la FC Minsk, jucătorii antrenați de Vasile Mănăilă au susţinut meciul decisiv pentru accederea în turul secund al competiţiei.
 
Gazdele au avut prima ocazie a partidei în min.5, când Kilyen a reluat cu capulpeste poartă în urma unui corner. FC Minsk a trecut pe lângă deschiderea scorului în min.11, atunci când şutul lui Lovets din afara careului a întâlnit transversala porţii lui Tordai. Viitorul a replicat în min.14 prin Marin, carea reluat peste poartă de la 20m. În min.29 oaspeţii au reuşit deschiderea scorului prin Gromyko, care a punctat puternic din interiorul careului, 0-1. Constănţenii au replicat rapid prin Trancă (min.32), care a reluat puţin pe lângă poartă de la marginea careului, potrivit academiahagi.tv.
 
După reluare constănţenii au început în forţă şi după nouă minute au restasbilit egalarea: Coman a fost faultat în careu de portarul oaspeţilor şi Marin a transformat de la punctul cu var, 1-1. FC Minsk nu a avut timp să se desmeticească şi în min.61 gazdele au dublat avanatajul prin Grecu, care a înscris spectaculos din afara careului, 2-1. Un singur minut mai târziu scorul a devenit 3-1, când Coman a punctat plasat din careu. Misiunea bieloruşilor de a reveni în joc a devenit imposibilă din min.66, când Gromyko a fost eliminat pentru o intrare dură la Trancă. În min.69 constănţenii au continuat recitalul: ENE a pătruns în careu şi a înscris pe lângă portarul oaspeţilor, 4-1. Două minute mai târziu FC Minsk a rămas în opt jucători de câmp după ce Ivanov a văzut al doilea cartonaş galben pentru un fault. Cireaşa pe tort a pus-o în min.86 MARIN, care trimis o „torpilă” de la 25m, ce s-a oprit în plasa nefericitului Kurshubadze.
 
Cu scorul general de 7-3 , FC Viitorul se califică în turul al II-lea al Youth League, fază a competiţiei în care va întâlni campioana Cehiei, FK Pribram (4-1 la general cu Zimbru Chişinău). Turul este programat pe 4 noiembrie în Cehia, iar returul pe 25 noiembrie, la Ovidiu, conform aceleiași surse.
 
Au evoluat formațiile:
 
FC Viitorul Youth (antrenor Vasile Mănăilă): Tordai - Căpuşă, Ghiță, Kilyen, Panait - Trancă, Nedelcu (46 Grecu), Marin - Casap (55 Ene), Coman, Cicâldău (83 Dumitrescu).
Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă - Iacob, Manole, Rogoza.
 
FC Minsk Youth (antrenor Alexander Lukvich): Kurshubadze - Ivanov, Kapskii, Dylevski, Nikulin - Lavets, Tarakanov (74 Nikolaevich) - Bakhar (63 Vasilyev), Gromyko, Bessmartny (88 Filatov) - Shevcenko.
Rezerve neutilizate: Halavenka - Makarov, Kazantsev, Kontsedaylov.



Sursa foto: Facebook - Academia de fotbal Gheorghe Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii