Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins Concordia Chiajna

ro

17 Aug, 2015 23:41 1251 Marime text
FC Viitorul continuă începutul excelent de sezon şi a învins, în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 19.
 
Astfel, Viitorul a urcat pe locul trei în clasament, în timp ce Concordia ocupă locul 11, cu cinci puncte. Golurile au fost realizate de Fl. Tănase (5, din penalty), Nedelcu (38), Chiţu (88), respectiv Serediuc (74).

Penalty-ul din care Viitorul a deschis scorul a fost obţinut de Nedelcu (faultat în careu de L. Ion), mijlocaşul gazdelor punctând apoi pentru 2-0 cu un şut puternic de la 30 de metri! Viitorul a mai beneficiat de un penalty, în minutul 50, la 2-0, însă Ianis Hagi a ratat. Concordia Chiajna a jucat în zece oameni din minutul 19, când Madeira a primit al doilea cartonaş galben, după ce văzuse primul avertisment în minutul 11! La 1-0, în minutul 13, oaspeţii au avut şanse egalării, însă Bucurică a nimerit transversala cu un şut din afara careului.

Au jucat: FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) - Rîmniceanu - Benzar (54 Nicoliţă), Hodorogea, Mitrea, Ganea - Filip, Nedelcu, Marin - I. Hagi (63 Gavra), Tănase (46 Chiţu), Aganovic. Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Gavra, Ciupe, Mitache, Achim; Concordia Chiajna (antrenor, Marius Baciu) - Matache - Bărboianu, L. Ion, Tincu, Bucurică (59 Vagner) - B. Madeira - Purece, Giurgiu, Cristescu, Constantinescu (53 Serediuc) - Ţâră (46 Pena). Rezerve neutilizate: Iacob - Ciobanu, Pană, Chiacu.

Graţie acestui succes, FC Viitorul îşi păstrează invincibilitatea în Liga 1 şi, cu 13 puncte, ocupă locul trei în clasament. Doar Viitorul şi ocupanta poziţiei secunde, Dinamo, nu au pierdut în campionat până acum! În etapa viitoare, echipa pregătită de Gică Hagi joacă tot pe teren propriu, la Ovidiu, cu ACS Poli Timişoara, vineri, 21 augut, de la ora 21.00.

Sursa foto: Facebook.com (Academia de fotbal Gheorghe Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii