Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Steaua a oficializat transferul constănţeanului Denis Alibec

ro

05 Jan, 2017 21:02 2264 Marime text


FC Steaua a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca atacantul Denis Alibec, achizitionat de la Astra Giurgiu, a semnat un contract valabil pe patru sezoane si va purta tricoul cu numarul 7. Alibec, care a implinit joi 26 de ani, s-a antrenat deja alaturi de noii sai colegi.

"FC Steaua Bucuresti ii ureaza bun venit lui Denis Alibec, fotbalist care a semnat un contract valabil patru sezoane. Atacantul provenit de la Astra Giurgiu s-a intalnit deja cu noii sai colegi si a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Laurentiu Reghecampf", se arata pe site-ul Stelei.

''Va multumesc mult pentru mesaje si va doresc sa aveti un an special, in care sa va bucurati de multe momente frumoase si sa fiti sanatosi! Dorinta pe care mi-am pus-o azi, de ziua mea, e aceeasi cu cea din noaptea de Revelion: sa pot spune, la finalul acestui an, ca sunt unul dintre fotbalistii care au readus suporterii pe stadioanele din Romania'', a scris Alibec pe contul personal de facebook.

Denis Alibec este un atacant nascut pe 5 ianuarie 1991, la Mangalia. Acesta a inceput fotbalul la Callatis Mangalia, de unde a ajuns la Steaua, apoi la Farul Constanta. Dupa un sezon petrecut la prima echipa a Farului, a fost transferat, in 2009, de Internazionale Milano, echipa pentru care nu a evoluat foarte mult, fiind imprumutat, pana in 2014, la KV Mechelen, Viitorul Constanta si Bologna FC. 

In ianuarie 2014 a semnat cu Astra Giurgiu, echipa in tricoul careia a castigat titlul de campion in 2016, Cupa Romaniei in 2014 si 2 Super Cupe ale Romaniei, in 2014 si 2016. De asemenea, are in palmares titlul de campion al Italiei cu Internazionale Milano, in 2010, cand a facut parte din lotul condus de Jose Mourinho.
 
Alibec a strans 6 selectii la echipa nationala, pentru care a inscris un gol si alaturi de care a participat la Euro 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii