Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a învins în deplasare vicelidera Dunărea Călăraşi. S-au marcat cinci goluri!

ro

21 May, 2016 16:18 4600 Marime text
FC Farul a realizat astăzi o victorie importantă în Liga a 2-a, trecând în deplasare, cu scorul de 3-2, de vicelidera turneului play-off, Dunărea Călăraşi, echipă aflată în lupta pentru promovarea în Liga 1. Oaspeţii, care au condus la un moment dat cu 3-0, le-au răpit călărăşenilor posibilitatea de a reveni pe prima poziţie. Succesul e cu atât mai preţios cu cât „marinarii” s-au confruntat cu mari probleme de lot, antrenorii Ion Barbu şi Gică Mina folosind din acest motiv mulţi tineri şi fiind nevoiţi să improvizeze. De meserie atacant, Alexandru Ioniţă a jucat la Călăraşi fundaş central!

Golurile au fost reuşite de Pătulea (37, 75), Chiţu (72), respectiv V. Alexandru (84) şi Kanda (90+3). Gazdele au ratat mult de-a lungul partidei, trimiţând şi de două ori mingea în bară, dar victoria le-a revenit finalmente constănţenilor, care au avut în Iulian Dinu un portar în mare formă.
Ambele echipe au terminat meciul în câte zece jucători, primul primind cartonaş roşu Ţenea, de la Dunărea Călăraşi, în minutul 68. De la Farul a fost eliminat Loloţ, în minutul 90. FC Farul a evoluat în alcătuirea: I. Dinu - Loloţ, Ţăranu, Al. Ioniţă, Corcoveanu - Tigoianu (90+1 Zugravu), Vlăescu (65 Al. Matei), Ad. Ionescu (58 D. Gheorghe), C. Neagu  - Pătulea, S. Chiţu.         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii