Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără precedent. Opt primari reţinuţi, azi noapte, pentru infracţiuni de corupţie

ro

09 Dec, 2015 06:25 2542 Marime text
Procurorii şi poliţiştii gorjeni au descins ieri la zece primării din Gorj şi Dolj, într-un dosar de corupţie instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Suspecţi în dosar sunt nouă primari şi un administrator public, scrie gazetadesud.ro.

La cei nouă primari gorjeni verificaţi ieri se adaugă încă un edil gorjean, audiat, în acelaşi dosar, în urmă cu două săptămâni.
Poliţiştii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice, sub delegarea procurorilor judeţeni, au efectuat ieri şi nouă percheziţii la domiciliile celor nouă primari din Gorj şi Dolj, suspectaţi de comiterea unor infracţiuni de corupţie, respectiv dare şi luare de mită şi abuz în serviciu. Potrivit anchetatorilor, au fost vizate primăriile şi primarii din următoarele localităţi: Slivileşti, Cătunele, Stejari, Aninoasa, Borăscu, Negomir, Bărbăteşti, Plopşoru, din Gorj, precum şi Melineşti, din judeţul Dolj. Anchetatorii mai vizează şi administraţia din oraşul Rovinari, unde în verificări ar fi administratorul public al primăriei. Nu în ultimul rând, suspect în dosar este şi Mihai Calotă, primarul din Urdari, Gorj, audiat acum două săptămâni în același dosar.
Potrivit România Tv, azi noapte, opt dintre ei au fost reţinuţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • me 09 Dec, 2015 22:53 La bulau cu ei...dar si confiscate averile...