Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii il protejeaza pe Mircea Badea de manele pe Litoral

ro

12 Jun, 2010 12:01 1006 Marime text

Într-o postarea făcută ieri pe blogul personal, Mircea Badea le-a mărturisit fanilor că se află la Marea Neagră, însă a refuzat să dezvăluie staţiunea în care se află, spunând doar că nu e Mamaia şi nici Vama Veche.

El nu a avut cuvinte de laudă pentru Litoralul românesc, spunând că "Marea Neagră, absolut hidoasă în comparaţie cu altele, e prizabilă doar pentru turism de weekend. (...) Totul are imaginea post bombardament, decăzută, îngenuncheată, descompusă. Iar ziua, pe plajă e nelipsită muzica dată cât mai tare, într-o stridenţă imbecilă îmbibată de cel mai autentic tzopism dement românesc".

Ulterior, Mircea Badea a scris din nou pe blog, citând comentariul unui utilizator la postarea anterioară. Acesta i-a promis vedetei trustului Intact că îi va proteja urechile de manele cât timp va sta pe Litoral, susţinând că se afla pe aceeaşi plajă ca şi Badea.

"Dragă Mircea, sunt băiatu' cu aeru' condiţionat. Ţi-am făcut cu mâna pe plajă acolo unde eşti tu acum la Debarcader sub umbrelă, dar erai cu ochelarii pe ochi şi preocupat cu laptopul. Dacă vrei o să vorbesc cu băiatu' de la terasă ca să schimbe muzica. Oricum mi-a promis că nu bagă manele cel puţin cât stai tu la mare, tot weekendul", a scris utilizatorul Mtz.

Mai mult, acesta i-a promis chiar că îi va aduce "aer condiţionat sub umbrelă", cu condiţia să vină şi săptămâna viitoare la Eforie. Aşadar, locaţia lui Mircea Badea a fost deconspirată.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii