Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familie greu încercată. În decursul a opt luni, şi-a pierdut ambii copii în mod incredibil!

ro

13 Apr, 2016 00:10 1695 Marime text
Şirul tragediilor nu se mai termină pentru o familie familie din Australia. Deborah şi Mike Burleigh şi-au îngropat fiul cel mare, Jayden, ce a murit după ce a fost muşcat de un păianjen veninos.
 
Jayden Burleigh, 22 de ani, a murit sâmbătă, după ce a fost spitalizat cu o infecţie în urma unei muşcături de păianjen. Bărbatul se plimba pe o coastă din Noua Galie de Sud când a fost atacat de periculoasa arahnidă. El a fost spitalizat patru zile, dar a fost externat, urmând să ia antibiotice acasă. Din păcate, inima lui a încetat să mai bată. Încă este neclar modul în care a murit. 
 
Noul deces vine la doar opt luni, după ce fratele său de 17 ani, Lachlan, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident. Băiatul se întorcea de la un festival de dans, împreună cu trei prieteni când autoturismul lor a intrat în coliziune cu un altul. El şi încă doi prieteni au murit pe loc.
 

„Există un gol imens pe pământ acum, iar pierderea lui Jayden nu poate fi acceptată de cineva. Oricum, testamentul său va rămâne veşnic atâta timp cât îşi va continua aventurile în cer alături de fratelelui, Lachie”, au declarat părinţii, sfâşiaţi de durere.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii