Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Făgădău vrea o nouă asociaţie care să gestioneze turismul şi taxa de promovare a staţiunii Mamaia

ro

15 Mar, 2016 18:45 2632 Marime text
 
Consilierii locali ai municipiului Constanţa au fost convocaţi, astăzi, în şedinţă extraordinară.  La finalul şedinţei, viceprimarul Făgădău a vorbit despre mai multe probleme cu care se confruntă oraşul Constanţa, dar şi staţiunea Mamaia. Printre subiectele abordate, Făgădău a ţinut să “atingă” şi tema privind regulamentul de avizare şi funcţionare a unităţilor de alimentaţie publică din staţiunea Mamaia pentru acest sezon estival. De altfel, în urmă cu câteva zile, Făgădău, alături de alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, s-au întâlnit cu agenţii economici din staţiune tocmai pentru a dezbate acest regulament.

“Vreau să reglementăm foarte bine ce se întâmplă în staţiunea Mamaia, cifrele au fost în creştere la întâlnirile, pe care le-am purtat cu agenţii economici din Mamaia. Acest lucru arată că ei sunt interesaţi de subiect. Mi se pare foarte important să avem un regulament.”, a mai spus Făgădău.
 
Fădăgău a precizat că, până la data de 20 aprilie, întreaga staţiune trebuie să fie pregătită pentru deschiderea sezonului estival. Acesta a mai spus că este nemulţumit de faptul că nu există o înţelegere între operatorii economici din Mamaia, în privinţa stabilirii unui regulament.
 
“Chiar mă deranjează că nu este o înţelegere între agenţii economici din Mamaia. Mi se pare mult mai important să avem un regulament. Soluţii avem întotdeauna. Vă spun că dacă ieşim din Asociaţia Mamaia (n.r. referindu-se la Asociaţia de Promovare a Turismului Litoral Delta-Dunării), în mod evident, voi propune o nouă asociaţie, în care fiecare să aibă posibilitatea să fie membru egal cu Consiliul Local. Vorbim despre o asociaţie care să gestioneze elaborarea unei strategii pentru turismul din staţiune şi taxa de promovare.”, a mai adăugat Făgădău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii