Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Făgădău explică de ce patinoarul nu va fi deschis de mâine - „Ne asigurăm că totul se desfăşoară şi în condiţii de siguranţă“

ro

03 Dec, 2015 19:05 2149 Marime text
Festivalul Iernii îşi deschide mâine porţile la Constanţa. În parcarea de la Pavilionaul Expoziţional din Mamaia va debuta un festival al iernii cu totul altfel decât a fost în anii trecuţi. Deşi de mâine ar fi trebuit să fie deschis şi patinoarul, din motive tehnice şi de securitate acesta îi aşteaptă pe doritorii sporturilor pe patine să îl testeze abia peste câteva zile. „Patinoarul nu va fi funcţional de mâine din cauza Primăriei. Procesul birocratic durează destul de mult, am avut de făcut multe proiecte şi, după cum ştiţi, aceste chestiuni în care este implicat ENEL-ul durează. De aceea am preferat să amânăm momentul deschiderii, dar să ştim că totul se va derula apoi în condiţii de siguranţă. Însă, în scurt timp, începe furnizarea energiei electrice în parametri optimi pentru a putea răci şi menţine gheaţa în condiţiile temperaturilor de afară“, a explicat Decebal Făgădău pentru ZIUA de Constanţa.
 
Viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei  admite că de vină pentru amânare este Primăria Constanţa, dar că a preferat să amâne acest moment aşteptat de toţi copiii pentru ca tot evenimentul să se desfăşoare apoi în condiţii de siguranţă. Zilele în care patinoarul nu va fi funcţional vor fi recuperate ulterior. „În aproximativ 72 de ore începând de mâine, patinoarul va fi în regulă. Trebuie să ne asigurăm că totul se desfăşoară şi în condiţii de siguranţă. Timpul acesta pierdut îl vom recupera ulterior, fie vom extinde programul zilnic de acces pe gheaţă, fie vom extinde evenimentul cu alte câteva zile, fie nu vom factura aceste zile neoperative. Dar nu ne plângem, festivalul din acest an va fi cu siguranţă altceva decât în anii trecuţi, constănţenii vor avea la dispoziţie un canal de YouTube unde să vadă în timp real atmosfera de pe patinoar şi nu numai“, a adăugat acesta.

Nu are rost să facem promovare în cluburile de pensionari“
Pentru că evenimentul se adresează în special tinerilor şi copiilor, Făgădău a declarat că toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi să ia parte la acest eveniment. „Voi merge chiar şi eu cu copiii la patinoar, la spectacole, pentru că este un eveniment dedicat şi gândit pentru ei. Vom face promovare în şcoli, le vom împărţi elevilor pliante şi îi vom informa despre evenimentele din cadrul Festivalului Iernii. De asemenea, vom împărţi flyere şi pliante tuturor tinerilor. Promovarea se va face ţintit şi se va adresa în special tinerilor. Nu are rost să facem promovare în cluburile de pensionari, de exemplu“, a nuanţat Făgădău.

De asemenea el a explicat că îşi doreşte ca tot ceea ce înseamnă organizarea Festivalului Iernii, procedura de achiziţie şi tot ce înseamnă partea de promovare să fie la vedere. „Din câte ştiu, firma care a câştigat selecţia de oferte are şi un MediaPlan, dar îl voi ruga pe Liviu Pătraşcu (n.r. directorul executiv al Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente) să facă public acest MediaPlan, să facă public şi contractul, absolut tot, pentru că nu vrem să fim acuzaţi de opacitate“, a conchis acesta.

Citeşte şi:  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii