Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie masivă într-un oraş din Spania. Zeci de răniţi (galerie foto)

ro

01 Oct, 2016 23:48 2668 Marime text
O explozie de proporţii a avut loc, în această seară, în apropiere de oraşul spaniol Malaga. Din primele date, cel puţin 77 de persoane sunt rănite.

Potrivit BBC.co.uk, deflagraţia s-a produs la o ţeavă de gaze a unei cafenele din Velez-Malaga. Aceeaşi sursă susţine că explozia a avut loc în timpul unui festival.

Presa spaniolă susţine că ambulanţele sosite la faţa locului nu au făcut faţă numărului mare de răniţi, astfel că o parte dintre aceştia au fost transportaţi la spital cu maşinile de poliţie.

Estimările de până acum arată ca explozia a avut loc din cauza unei scurgeri de gaze în bucătăria unui local. Primarul din Velez-Malaga se află la locul deflagraţiei, aflături de echipele de intervenţie. Oficialul spune că este încă devreme pentru a face precizări exacte cu privire la natura exploziei.

Potrivit presei locale din Malaga, printre zecile de răniţi se află şi copii. Din fericire, spun jurnaliştii iberici, majoritatea răniţilor care au ajuns la spital au suferit doar zgârieturi sau leziuni uşoare, ei nefiind internaţi. Există însă şi persoane cu răni grave.

sursa foto: efe.es/Twitter
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii