Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie la Braşov Unul dintre răniţi a murit, doi pacienţi sunt în stare gravă la Terapie Intensivă

ro

06 Nov, 2015 08:33 2147 Marime text
O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc aseară la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov. Prefectul Mihai Mohaci a declarat că şase persoane rănite, în stare conștientă, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență.
Din păcate, unul dintre răniţi a murit în această dimineaţă la spital. Este vorba despre un bărbat care a căzut în interiorul buncărului de la 15 metri și a fost prins sub un planșeu. El avea cu arsuri pe corp şi politraumatisme în urma prăbuşirii. Alţi doi sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă.
Cercetarea la faţa locului a relevant că deflagraţia s-ar fi produs din cauza nerespectării concentraţiei pulberilor de făină emanate în spaţiu închis și a ventilației necorespunzătoare din fabrică.
Dintre cele şase persoane care au ajuns la spital, trei persoane au fost internate la secţia de Chirurgie plastică cu arsuri pe corp, două sunt în stare mai gravă după ce au suferit arsuri ale căilor aeriene şi sunt internate la Terapie Intensivă. Din păcate, unul a murit, aşa cum spuneam.  
Momentul exploziei a fost surprins de camerele de luat vederi ale televiziunilor care transmiteau partida de pe Stadionul Tineretului.
Oamenii legii continua Ancheta pentru stabilirea exacta a cauzelor ce au dus la acest incident. 


sursa foto: romaniatv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nastratin 06 Nov, 2015 16:26 Buna ziua. Din cate am inteles, s-au gasit la fata locului mucuri de tigari. Sincer imi pare rau de victime dar, sa fumezi intr-un astfel de loc nu mi se pare o alegere chiar buna. Tb ssa facem cumva diferenta intre o discoteca si un loc ca Acela unde s-a produs evenimentul (am inteles ca era un loc cu reguli stricte in care, in nici un caz, nu aveai voie sa fumezi. Inca o data imi pare rau de victimele accidentului dar trebuie sa fim responsabili de alegerile noastre.