Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Explozie într-un cartier din Bruxelles. O persoană a fost rănită și reținută

ro

25 Mar, 2016 15:16 1959 Marime text
 
Unități speciale ale Poliției federale belgiene au desfășurat, astăzi, percheziții ample la o locuință din apropierea Pieței Meiser din Schaerbeek. Presa belgiană scrie că imediat după începerea operațiunii a fost auzită o explozie. Mai mulți martori de la fața locului au susţinut că au auzit focuri de armă.
 
Din primele informaţii, se pare că în timpul operațiunii ar fi fost neutralizat un bărbat. Un tramvai care trecea prin apropierea a fost evacuat. Zona a fost închisă și încercuită de agenți de securitate înarmați și de camioane militare.
 
De asemenea, echipe de geniști ai armatei se aflau la fața locului.

UPDATE, ora 16.32:


Operațiunea Poliției de din această  după-amiază din cartierul Schaerbeek din Bruxelles s-a încheiat. Postul RTBF relatează că o persoană fiind rănită și arestată.
 

”Persoana reținută are legătură cu proiectul de atentat dejucat ieri de Poliția franceză și cu atentatele de marți din Bruxelles, iar asupra sa a fost găsită o valiză sau un sac care conținea elemente explozive”, a declarat primarul din Schaerbeek, Bernard Clerfayt, citat de RTBF.

 
După cum anunțam mai devreme, unități speciale ale Poliției federale belgiene au desfășurat astăzi percheziții ample la o locuință din apropierea Pieței Meiser din Schaerbeek.
 
Două explozii au fost auzite la începutul intervenției poliției. O a treia explozie s-a auzit în jurul orei locale 14:30. Primarul a declarat că a fost vorba despre explozii controlate, realizate de echipele de geniști ca măsură de precauție.
 
Un tramvai care trecea prin apropiere a fost evacuat, iar traficul mijloacelor de transport în comun în acest perimetru a fost oprit.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii