Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie în curtea ISU Călărași Doi pompieri au fost duşi la Spitalul de Arşi din Capitală. Unul este în stare foarte gravă

ro

24 Jul, 2015 22:27 1531 Marime text
 
Doi pompieri de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi au fost duşi la Spitalul de Arşi din Capitală, cu arsuri pe aproximativ 80% şi, respectiv, 30% din suprafaţa corpului, după ce un rezervor cu combustibil din curtea ISU a explodat. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a declarat că pompierul aflat în stare foarte gravă a fost preluat de la sediul ISU Călăraşi cu un elicopter SMURD şi dus în Capitală, unde a fost internat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri. ”Cel de-al doilea pompier rănit, care are arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, a fost transportat cu o ambulanţă în Capitală şi internat la acelaşi spital”, a precizat Raed Arafat. Cei doi pompieri au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, imediat după ce au fost aduşi la spitalul din Capitală.
Arafat a mai spus că acest caz a fost anunţat ca accident de muncă şi se face o anchetă, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil. De asemenea, o verificare internă va fi făcută şi de ISU Călăraşi, iar organele de anchetă vor deschide un dosar de cercetare.


sursa foto: smurd.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii