Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Exercițiu de stingere a unui incendiu la Spitalul Clinic CF Constanța. Planul roșu a fost activat. Peste 50 de victime (galerie foto+video)

ro

24 Nov, 2017 11:27 3166 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța efectuează astăzi un exercițiu la Spitalul Clinic CF Constanța, situat pe bulevarul 1 Mai 5-7.

Potrivit ISU Dobrogea în cadrul exercițiului va fi simulat un incendiu în unitatea sanitară. S-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța, 24.11.2017, ora 11:31 pentru incendiul Spitalul Clinic CF Constanța, cu 50 victime.

Sunt pompieri din 3 detașamente de intervenție la fața locului. La ora "izbucnirii incendiului" în clădire se aflau 54 de pacienți și 22 personal al Spitalului. 

La fața locului este și echipa de alpiniști care evacuează persoane de la înălțime. 

La exercițiu particpă 4 autospeciale de stingere o autospeciala de lucru și salvare la înălțime, 2 ambulanțe smurd, 2 ambulanțe saj, ATPVM și AIACC ( autospeciala de intervenție la accidente colective și calamități).

Din totalul persoanelor aflate în interior, 23 au avut nevoie de salvatori pentru a fi transportate la punctul medical avansat în vederea trierii, ulterior acestea au fost transportate la spital
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii