Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE. Primele reacţii Sorin Strutinsky despre noul dosar al lui Radu Mazăre

ro

08 Dec, 2014 16:34 2834 Marime text
Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri a lui Radu Mazăre a răspuns mesajului nostru în care l-am întrebat cum comentează decizia ANI de a sesiza DNA într-un nou dosar al primarului Constanţei şi în care apare şi numele său, în calitate de asociat în firmele care ar fi câştigat o serie de contracte cu Primăria Constanţa.

Redăm răspunsul integral al lui Sorin Strutinsky:
Ce să comentez? Să cerceteze. Nu ştiu ce mi s-ar putea reproşa mi, d'apoi fostului meu asociat. Cele două firme despre care amintiţi (n.r. SC Soti Cable Neptun SRL şi SC Conpress Holding SRL) au participat la licitaţii şi probabil că au câştigat. Pentru că, probabil, am îndeplinit condiţiile cerute de organizatorii acelor licitaţii. Dar sunt multe licitaţii care s-au şi pierdut. Domnul Mazăre nu mai este demult partener cu mine în aceste firme, ca în multe altele. Mai mult, aceste firme nu au dat dividdende. Să cerceteze. S“, a scris Sorin Strutinsky în mesajul pe care la trimis redacţiei ca răspuns la întrebarea noastră.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie pentru o posibilă infracţiune de conflict de interese, după ce Radu Mazăre a semnat cinci contracte şi un acord cadru (cu cinci contracte subsecvente) între Primăria Constanţa şi două societăţi comerciale (S.C. Conpress Holding S.R.L şi S.C. Soţi Cable Neptun S.R.L) care îl au că asociat pe Sorin Gabriel Strutinsky.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii