Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE. Cristinel Dragomir răspunde „reproşurilor“ lui Constantinescu - „Consider şi acum că trebuie ajutat sportul, dar în condiţiile legii“

ro

16 Apr, 2015 17:52 2024 Marime text
Potrivit unei interceptări telefonice ataşate de procurorii DNA în rechizitoriul din ultimul dosar al lui Nicuşor Constantinescu, în care a fost trimis în judecată pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu şi conflict de interese, şeful suspendat al CJC făcea unele reproşuri la adresa conducerii cotidianului Telegraf. Din transcriptul convorbirii telefonice, acesta îi reproşa directorului publicaţiei, Monalisa Popa, că nu ar fi făcut suficient lobby pentru cazul său şi, mai mult, că l-ar fi pus într-o lumină favorabilă pe vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, Crisitnel Dragomir. Despre acest lucru puteţi citi mai multe detalii aici:
 .

Contactat telefonic, Cristinel Dragomir a declarat, pentru ZIUA de Constanţa:
„Nu vreau să comentez (n.r. reproşurile şefului suspendat al CJC, Nicuşor Constantinescu), nu ştiu contextul general al discuţiei despre care imi spuneţi. Cât despre programele de sport votate atunci prin hotărârile de consiliu de care îmi spuneţi, am considerat, la momentul oportun, şi eu şi cred că şi colegii mei, ca a fost oportun să le votăm atunci. Eu am considerat atunci şi consider şi acum că trebuie ajutat sportul, dar în condiţiile legii. Dacă organele abilitate, care investighează, în speţă, DNA, consideră că trebuie să dau socoteală - eu sau ceilalţi consilieri care am votat -, foarte bine. În legătură cu altceva, nu pot să mă pronunţ, pentru că nu ştiu. Domnul preşedinte mie nu mi-a zis personal nimic, pentru că nu a putut să ia legătura cu mine şi deci nu am ce să comentez altceva“, a declarat vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, Crsitinel Dragomir, referitor la reproşurile pe care i le-ar fi adus Nicuşor Constantinescu în convorbirea purtată cu directorul cotidianului Telegraf, Monalisa Popa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii