Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV Un recidivist din Năvodari ar fi dat cu mașina intenționat peste cel care l-a accidentat acum doi ani

ro

04 Feb, 2016 19:48 2355 Marime text
 
Poveste încâlcită în Năvodari și finalizată astăzi. Este vorba despre o răzbunare ca în filme. Potrivit procurorului Zafer Sadâc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, persoana răzbunătoare din poveste este recidivistul Asan Osman.
 
Acesta a fost lovit cu mașina de un bărbat în 2014, însă de atunci și până acum nu i-a trecut ranchiuna. Astfel, pe 2 februarie 2016, în jurul orei 17.00, Asan Osman conducând un autoturism Mercedes Vito, l-a văzut trecând strada pe vinovatul accidentului din urmă cu doi ani, și orbit de furie ar fi tras intenționat de volan pentru a-l accidenta pe acesta. Mai mult de atât s-a dat jos din mașină și a încercat să pună mâna pe victimă, însă acesta speriat a luat-o la fugă. Osman a scos din mașină o bâtă de baseball și a fugit după rănit pentru a-l lovi mai rău decât a făcut-o cu mașina. Norocul victimei a fost că a reușit să sară gardul unui om și s-a putut salva din mâinile omului înfuriat, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Asan Osman pentru a scăpa basma curată din această poveste a intrat cu mașina într-un gard și  mers la poliție pentru a declara că el nu este implicat în accidentul respectiv, ba mai mult că fiul său ar fi fost la volan.
 
În urma cercetărilor, Asan Osman a fost astăzi audiat, iar mai apot  reținut fiind acuzat acum de tentativă de omor, amenințare și tulburarea liniștii publice.
 
Același Osman, în trecut, a mai fost condamnat cu suspendare.


Sursa foto: transilvania365.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii