Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV. Techirghiol Managerul Alexandru Georgescu îşi asumă disfuncţionalităţile de comunicare cu salariaţii

ro

09 Dec, 2014 13:46 1731 Marime text
Managerul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol, Alexandru Georgescu a informat Ministerul Sănătăţii despre protestul spontan al salariaţilor. În exclusivitate pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.  Managerul a declarat că îşi asumă disfuncţionalităţile de comunicare dintre el şi salariaţi şi spune că acestea se vor rezolva.
 
“Am preluat unitatea în urmă cu două luni, pe fondul unor probleme structurale mari. Am avut un sezon foarte încărcat, cu mulţi pacienţi şi angajaţi puţini. În plus, nenumăratele controale la care Sanatoriul a fost supus în ultimul an a dublat volumul de muncă al salariaţilor”, a explicat managerul Alexandru Georgescu.
 
El a mai spus că este normal ca salariaţii să fie nemulţumiţi, pentru că salariile sunt mici, iar munca, enormă. Managerul a mai dat asigurări că pacienţii nu au avut de suferit în niciun fel în urma protestului de ieri.
 
Aproape 100 de angajaţi ai Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol au început săptămâna cu un protest spontan. Aceştia i-au cerut, ieri, demisia managerului Alexandru Georgescu, nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi. Georgescu a devenit managerul Sanatoriului Techirghiol la începutul lunii septembrie, după ce Ministerul Sănătăţii a dispus schimbarea din funcţie a fostului şef, Vasilică Rusu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii