Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv O tânără din Constanţa a fost condamnată în dosarul care a zguduit lumea mondenă din Bucureşti

ro

23 Sep, 2015 17:45 1835 Marime text
L. M. D. a fost condamnată la pedeapsa de 1 an, 9 luni şi 10 zile închisoare, pentru proxenetism.

Pedeapsa a fost suspendată sub supraveghere.


Fata a fost obligată de judecători ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa , la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
L. D. i s-a impus să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, tânăra va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul –Căminului pentru Persoane Vârstnice – Constanţa, respectiv - activităţi de curăţenie şi administrare, Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa respectiv, activitatea de precolectare, colectare şi transport deşeuri orăşeneşti, activităţi de salubritate, întreţinere şi amenajare spaţii verzi, săpat, greblat, plantare de arbuşti, întreţinere străzi, trotuare, parcări, deszăpezire şi alte activităţi de interes public local. pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare.

L. M. D. a fost judecată şi condamnată în dosarul cunoscut generic „Dosarul prostituatelor de lux“.

Faţă de Mirela Alexandra Dumitru şi de Diana Gureşoaie cauza a fost disjunsă şi s-a dispus formarea unui nou dosar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii