Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV. Numărul apelurilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în creştere. Medicii abia fac faţă

ro

27 Jul, 2016 15:06 1758 Marime text
În ultimele zile, medicii de pe ambulanţe şi din unităţile de urgenţă sunt din ce în ce mai solicitaţi. Temperaturile ridicate de afară au făcut ca oamenii să formeze din ce în ce mai des numărul unic de urgenţă 112 şi să apeleze la asistenţă specializată.

Astfel, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, numărul de apeluri de urgenţă şi ajunge şi la 100, în doar 12 ore. Numărul fiind valabil doar pentru staţia centrală, localizată în municipiul Constanţa.

Pe judeţ, cifrele sunt şi mai îngrijorătoare. Medicii ajung să se deplaseze şi la 300 de cazuri pe zi în tot judeţul, cifra fiind valabilă doar în cursul săptămânii.

În week-end numărul oamenilor care apelează serviciul unic de urgenţă 112 ajunge să se dubleze în judeţul Constanţa, când turiştii ajung în număr mare pe litoral.

De altfel, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, numărul celor care apelează 112, pe litoral, este în creştere, odată cu avertizările de caniculă emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii