Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Exclusiv Lovitură dură pentru Nicuşor Constantinescu. Medicii intervin de urgenţă în sala de judecată (video)

ro

02 Jun, 2016 09:49 5972 Marime text
Potrivit unor surse apropiate instituţiei, în cursul zilei de astăzi, prefectul Constanţei, Adrian Nicolaescu va semna ordinul de încetare al mandatului primarului suspendat al oraşului Techirghiol, Adrian Stan. De asemnea, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, va fi suspendat astăzi din funcţie, pentru a treia oară în decursul ultimului său mandat. Acesta a mai fost suspendat în anul 2015 de fostul prefect Radu Volcinschi, de precedentul prefect, Constantin Ion şi astăzi, de prefectul Adrian Nicolaescu.

Amintim că judecătorii Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău, din Curtea de Apel Constanţa, au decis, pe 24 mai,  condamnarea definitivă a luiViorel Adrian Stan, fostul primar din Techirghiol, la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare. Decizia este definitivă. Viorel Adrian Stan a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa pentru luare de mită.

În ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Constantinescu, se află în arest preventiv, măsura fiind dispusă în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa.

Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, ar putea fi audiat azi din spatele gratiilor, prin videoconferinţă.
 
Azi, şeful CJC a fost adus la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost programată audierea sa de către Ana Maria Trancă, judecător al Curţii de Apel Bucureşti. 

Printre inculpaţii cauzei se află Felicia Tăicuţu, fost director general al Direcţiei Generale Economico-Financiare din CJC, Titi Cenuşă, fost arhitect-şef în cadrul Direcţiei Generale de Urbanism şi Lucrări Publice a Consiliului Judeţean, Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Simion, şef al Serviciului Utilităţi Publice din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (în prezent, suspendat din funcţie), Ruxandra Luminiţa Darie, notar public, Ionuţ Ţiţimeaua, director general al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, şi Costică Zelca, administrator al SC Stop SRL.

UPDATE
 
Șeful CJC a fost amendat azi de patru ori, potrivit România Tv.

Se pare că Nicuşor Constantinescu ar fi ţipat la judecători. El şi-ar fi exprimat dorinţa de a fi audiat la un alt termen.

Medicii au intervenit de urgenţă în sala de judecată. Se pare că şefului CJC îi este rău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii