Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv ITM nu a găsit documente din care să reiasă că femeia moartă la ferma familiei Halep era angajată cu forme legale

ro

28 Apr, 2015 10:11 1882 Marime text
Specialiștii din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii Constanța vor efectua azi o cercetare specifică la ferma din Dorobanțu aparţinând familiei Simonei Halep, unde o femeie de 45 de ani a murit în urma unei explozii la centrala termică.
 
Ieri, angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au verificat actele unității comerciale unde a avut loc tragedia. Surse apropiate anchetei ne-au declarat că ITM-ul nu a găsit nici un document din care să reiasă că victima era angajată cu forme legală.
 
În acest context, este foarte probabil ca firma să fie amendată.
 
Femeia a fost condusă, ieri, pe ultimul drum.
 
Amintim că potrivit Registrului Comerţului, societatea pe care funcţiona ferma se numeşte Nicosti Prod SRL, a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Alexandru cel Bun. Unitatea comercială are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Ca asociat unic şi administrator al societăţii figurează Nicia Arghir. Activitatea principală este „fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii