Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv. Hârtoape de Cartea Recordurilor în sensul giratoriu ce duce spre podul nou de la Agigea (galerie foto+video)

ro

01 Apr, 2016 10:18 3370 Marime text
În sensul giratoriu de la ieşirea de pe autostrada A4 spre podul nou de la Agigea este dezastru în ceea ce priveste partea carosabilă. Infrastructura arată ca după război!

Plăcile de beton sunt crăpate, aşa cum o să vedeţi în imagini, iar maşinile care trec pe acolo, dacă nu au o viteză mică sunt de multe ori aruncate peste  drum. Plăcile din beton turnate se ridică pur şi simplu când trec maşinile de mare tonaj.
 
Un şofer de tir ne-a declarat că după cum se văd lucrurile atunci când traficul o să fie deviat va fi un adevărat dezastru în acest sens giratoriu. Mai mulţi şoferi de camion şi operatori din Port se gândesc cu groază la momentul închiderii podului de la Agigea. Șoferii se gândesc la aglomerația ce se va forma în acel moment și la mașinile ce vor scârțâi din toate încheieturile atunci când vor încerca să treacă prin sens.
 
Totodată, unii conducători auto se plâng că din cauza aceasta se întâmplă şi accidentele. Vă amintim că zilele trecute în această zonă a avut loc un astfel de accident rutier.

Cât despre asfaltare în zonă... slabe șanse la cât de rar se cârpesc șoselele din România!

Sursa foto: ZIUA de Constanta 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii