Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Decizie definitivă pentru presupuşii autori ai jafului de 100.000 de euro din Năvodari

ro

21 Apr, 2016 15:42 2762 Marime text
jaf de 100 000 de euro in navodari cinci persoane arestate preventiv in urma unor perchezitii din constanta
 
Marius Stoica, Remus Vasile Arvatu, Joseff Rivas, Claudiu Costache şi Şenol Amet au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, marţi, de magistraţii Judecătoriei Constanţa. Cei cinci au fost iniţial reţinuţi de poliţişti după ce ar fi atacat o familie în propria casă şi ar fi sustras suma de 100.000 de euro.
 
Nemulţumiţi de decizia judecătorilor, Remus Vasile Arvatu, Joseff Rivas, Claudiu Costache şi Şenol Amet au depus contestaţie, ce a fost respinsă, astăzi, de magistraţii Tribunalului Constanţa. 

Reamintim faptul că poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa (Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic), sprijiniţi de SIPI şi SOS, au efectuat şase percheziţii în municipiu, într-o tâlhărie comisă în Năvodari, de unde s-au sustras aproximativ 100.000 de euro dintr-o casă. Se pare că suspecţii ar fi acţionat cu violenţă asupra a trei persoane pentru a sustrage banii. Tâlhăria ar fi avut loc în anul 2015, în luna septembrie. Cu ocazia percheziţiilor, au fost ridicate arme albe, cagule, telefoane mobile şi diverse medii de stocare.


Citeşte şi Cum au acționat suspecţii în cazul tâlhăriei de la Năvodari

Jaf de 100.000 de euro, în Năvodari
Cinci persoane arestate preventiv în urma unor percheziţii din Constanţa (galerie foto + video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii