Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ.RO O sută de boieri l-au preacinstit pe Ponta, la patru ani de domnie în PSD

ro

21 Feb, 2014 07:55 3006 Marime text
Până şi Mircea Geoană, cel care a fost mazilit de baronii PSD şi înlocuit cu Victor Ponta la conducerea partidului (în 2010), a trebuit să onoreze cu prezenţa aniversarea de ieri a celor patru ani de domnie în fruntea social-democraţilor a actualului premier.
Victor Ponta a fost numai un zâmbet înaintea aniversării a patru ani în fruntea PSD
Locul întâlnirii, Hotelul Rin Grand Hotel din Capitală, deţinut de Robert Negoiţă - primarul Sectorului 3. Ora de începere: 14.00.
RITUALUL SOSIRII. Timp de o oră, 13.15-14.15, mai toţi greii PSD au ajuns la hotel. Importanţa în partid a fost marcată de ora sosirii: plevuşca la început, greii la sfârşit. Însă, Ponta a fost doar penultimul. După el a venit Marian Vanghelie, primarul din Sectorul 5.

URĂSC DACIA. Pesediştii au venit îmbrăcaţi în costume de sute/mii de euro, concepute de firme din străinătate, în pantofi de lux - fără urme ale noroiului din Capitală şi în maşini extrem de scumpe, limuzine Mercedes, BMW, Opel, jeepuri Volkswagen şi Porsche Cayenne. Nimeni nu a venit în Dacii, cu excepţia celor care au ajuns în maşinile de serviciu (de la Parlament sau Guvern).
Şerban Mihăilescu (mem­bru UNPR) a ajuns pe la 13.35 deschizând seria VIP-urilor.
La 13.38, printre peştii mici se zăreşte şi senatorul Gheorghe Saghian, omul de încredere al lui Dan Nica, ministrul Comunicaţiilor. A sosit într-o limuzină Mercedes, deşi în declaraţia de avere nu are trecut niciun autovehicol.
Primul baron local care îşi face apriţia, într-un jeep scump, este Adrian Duicu, preşedintele CJ Mehedinţi.
Ajunge şi deputatul Georgian Pop, care filmează în parcarea hotelului un promo pentru ProTV, pentru un serial politic.
Vicepremierul Gabriel Oprea ajunge la 13.43.
Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, şi deputatul Iulian Claudiu Manda au ajuns la 13.47, în acelaşi autoturism sport marca Opel.
Importanţii au întârziat
Între 13.50 şi 14.05 ajung Ioan Rus (PSD Cluj), deputaţii Iulian Iancu, Gheorghe Nechita (primarul de Iaşi), Eugen Nicolicea şi senatorul Nicolae Bădălău.
Vicepremierul Liviu Dragnea a sosit la 14.03. A fost singurul care a discutat cu presa. "Nu vrem să iasă PNL-ul de la Guvernare", a spus acesta.
În timp ce Dragnea dădea declaraţii, ajung la aniversarea lui Ponta: Marian Oprişan - preşedintele CJ Vrancea, Nicolae Bănicioiu-ministrul Tineretului, Dan Şova - ministrul Marilor Proiecte şi Constantin Niţă - ministrul Energiei.
SĂRBĂTORITUL. În jurul lui 14.10 a ajuns şi Victor Ponta. A zâmbit larg când a coborât din Dacia Duster, maşina de protocol a Guvernului, apoi a intrat în hotel.
REBELUL. După alte trei minute, într-o limuzină Mercedes, a ajuns şi Vanghelie
Sursa text: www.evz.ro
Sursa: FOTOGRAFII: Răzvan Petrescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii